Algemene voorwaarden

Klantenservice

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, u kunt ons dan altijd bereiken middels een e-mail via: info@quizbestellen.nl. En dan zullen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Klacht

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze quiz zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via ons algemene e-mailadres te versturen: info@quizbestellen.nl. Een van onze quizmasters zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Als het om een foute vraag of antwoord gaat, dan is het van groot belang dat u dat bij ons aangeeft, daar leren wij van en voorkomt dat andere mensen deze fout in de quiz ook krijgen.

Levering

De quizzen die wij aanbieden zijn altijd up-to-date en de spullen hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL. Hierdoor kunnen wij dan ook een snelle levering binnen Nederland en België bewerkstelligen.

In Nederland geldt op werkdagen voor 23:59 uur uw bestelling geplaatst, na uiterlijk 2-3 dagen de quiz thuis op mat. In België heeft gelden dezelfde leveringsvoorwaarden.

In geval van een quiz op maat, kan het zijn dat we een langere tijd nodig hebben om uw quiz af te ronden. In dit geval, geven wij dat direct aan. Zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren.

Kosten

De prijzen bij Quizbestellen.nl zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten betaalt u zelf en bedraagt binnen Nederland € 4,50 en in België € 4,95. De producten passen door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te blijven.

Retour

Wij hanteren geen retourbeleid. Dit vanwege het feit dat een quiz gespeeld kan worden en daarna eventueel retour gestuurd zou kunnen worden. Als uw bestelling incompleet is, dan sturen wij direct en met gepaste spoed, hetgeen dat ontbreekt na.

Quizbestellen.nl garandeert een betrouwbare IDEAL betalingservaring middels stg Mollie Payments waarbij de klant altijd voorop staat.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en u heeft uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen in huis!