Bestellen en leveren

Levering na het bestellen van een quiz

Dank je voor het (bijna) bestellen van een quiz. De quizzen die wij aanbieden zijn altijd up-to-date en de spullen hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL. Hierdoor kunnen wij dan ook een snelle levering binnen Nederland en België bewerkstelligen. Ook een quiz bestellen? Deze wordt netjes en veilig bij jou thuisbezorgd.

In Nederland geldt op werkdagen voor 23:59 uur uw bestelling geplaatst, na uiterlijk 2-3 dagen de quiz thuis op mat. Voor klanten die een quiz bestellen in België gelden dezelfde leveringsvoorwaarden.

In geval van een quiz op maat, kan het zijn dat we een langere tijd nodig hebben om uw quiz samen te stellen en af te ronden. In dit geval, geven wij dat direct aan. Zodra uw bestelling dan verstuurd is, zullen we u hierover wederom informeren. Een voorbeeld van een quiz op maat is een échte mannen- of vrouwenquiz met bijvoorbeeld een type ronde die je zelf bedacht hebt. Wij zorgen dan uiteraard voor een leuke insteek. Zo hebben we een keer voor een vrouwen voetbalteam een vragenronde gemaakt die te maken had met relaties binnen de voetbalwereld.

Kosten

De prijzen bij Quizbestellen.nl zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten betaalt u zelf en bedragen binnen Nederland € 4,50 en in België € 4,95. Dit vanwege het geweicht van de envelop. De producten passen door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te blijven.

Retour

Wij hanteren geen retourbeleid. Dit vanwege het feit dat een quiz gespeeld kan worden en daarna eventueel retour gestuurd zou kunnen worden. Als uw bestelling incompleet is, dan sturen wij direct en met gepaste spoed, hetgeen dat ontbreekt na.

Quiz Bestellen