Vriendenquiz

Een vriendenquiz: de ideale break tijdens een vrienden- of vriendinnenuitje

Ga je met vrienden een dagje of weekend weg? De ideale break tussen een avondje gezellig zitten en de kennis te testen van jouw vriendengroep is een vriendenquiz. De moeilijkheidsgraad kun je zelf bepalen en ben je een sportieve club vrienden of vriendinnen? Kies dan voor de sportquiz of voetbalquiz van quizbestellen.nl! Een unieke plaatjesronde en een audio- of muziekronde maakt het geheel afwisselend en zo is er voor ieder wat wils.

Traditionele quizzen

Wij houden van de traditionele pubquiz of familiequiz. Iedereen kan dan meedoen, jong maar ook oud. Zo is de vriendenquiz ook een traditionele quiz, dus zonder het gebruik van digitale snufjes, gewoon met pen en papier proberen een zo goed mogelijk antwoord te geven op de gestelde vragen. Je krijgt alles thuisgestuurd in een dikke envelop. Het enige dat je nog moet doen is een quizmaster uitzoeken en wat pennen zien te regelen. Verder heb je alleen bij de muziek- of audioronde nog een geluidsbox of telefoon nodig om deze af te spelen. Meer weten over het aanbod quizzen of de inhoud van onze envelop? Check dan: quizbestellen.nl

Trainingskamp

Ga je binnenkort op trainingskamp met jouw voetbalteam? Dan is wellicht de voetbalquiz iets voor jullie! De quiz zit boordevol over vragen over binnen- en buitenlands voetbal, maar ook over het vrouwenvoetbal en alle randzaken van het mooiste spelletje van de wereld. Een voetbal- of sportquiz is de ideale bezigheid tijdens het drukke schema van een trainingskamp en heeft een positief effect op teambuilding. Kortom, check de mogelijkheden van onze diverse quizzen via het quizaanbod.

Op Locatie

Bij hoge uitzondering organiseren wij wel eens een pubquiz op locatie. De eerstvolgende pubquiz op locatie is bij art hotel Spaander. Wil je meedoen? Inschrijven kan nog tot en met 5 februari 2020. Ga naar de site van art hotel Spaander en schrijf je in! Klik hier!

voetbalquiz tijdens trainingskamp